Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Tømrertjenester for privatmarkedet

Thor Steinar Byggtjenester har levert tømrertjenester til næringsbygg og privatpersoner på Nord-Jæren i over tjue år. Våre tømrere og montører har lang erfaring i byggebransjen og utfører alt av små og store oppdrag. Vi har mange kunder i næringslivet og er godkjent leverandør og montør av monohimling, som brukes i næringslokaler, men også i private boliger. Vi tilbyr forøvrig de fleste tømrertjenester både i privatmarkedet og næringsmarkedet.

I alle år har vi vært opptatt av å levere arbeid av høy kvalitet til avtalt tid og en fornuftig pris. Dette har ført til at vi har mange fornøyde kunder i nærmiljøet som gir oss gode tilbakemeldinger og anbefaler oss til venner og bekjente.

Kontakt oss her hvis du har spørsmål eller ønsker befaring.

Utvendig tømrerarbeid

Til privatmarkedet tilbyr vi blant annet alt av utvendige tømrerarbeider. Dette innebærer vedlikehold og skifte av boligens kledning, skifte av dører og vinduer, påbygg og tilbygg, samt bygging av garasje, terrasse og levegger. Etter mange år i bransjen kjenner vi til lokalbefolkningens behov og kan komme med gode forslag til løsninger på de aller fleste utfordringer.

Har du behov for å oppgradere din bolig med nye dører og vinduer? Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg her.

Ønsker du å bygge garasje, terrasse eller levegg hjemme? Les mer her.

Innvendig tømrerarbeid

Våre fagfolk har høy kompetanse og mye fagkunnskap. Derfor kan vi påta oss og utføre alt av innvendig tømrerarbeid til privatpersoner, uavhengig av oppdragets størrelse. Vi kan blant annet bistå med å endre boligens planløsning ved å bygge nye rom eller slå ned vegger, legge ny parkett og listverk, samt skifte innvendige dører.

Har du planer om å bygge på eller bygge om din bolig? Les mer om hvordan vi kan bistå deg her.

Kontakt oss gjerne

Har du behov for tømrerarbeid, enten ute eller innendørs? Kontakt oss i Thor Steinar Byggtjenester. Vi kommer på befaring og bistår med løsningsforslag og rådgivning, før vi gir deg et tilbud. Her finner du vår kontaktinformasjon.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn