Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Skifte dører og vinduer

I eldre boliger kan vinduene være en sentral kilde til varmetap. Dette er verken økonomisk eller miljøvennlig ettersom du vil bli nødt til å bruke mer energi på oppvarming. Vinduene kan også bli utsatt for fuktskader og råte. Bytt ut eldre vinduer til nye og mer moderne løsninger. Vi i Thor Steinar Byggtjenester hjelper deg.

Kontakt oss her hvis du har spørsmål eller ønsker befaring.

Fukt og råteskade på eldre vinduer

Både dører og vinduer vil over tid utsettes for mye vær og vind. Dette kan føre til ulike skader. Eldre vinduer og dører i tre er mindre resistente mot nedbør enn moderne vinduer i tre som har aluminiumsbeslag på utsiden. Over tid kan det dermed utvikle seg fuktskader og råte. I tillegg kan glasset i eldre vinduer punktere, slik at det siver luft inn mellom glassene. Her kan det oppstå dugg som kan utvikle seg til råte. Vi skifter ut eldre og skadede dører og vinduer i din bolig med nye, mer moderne modeller.

Har du behov for andre tømrertjenester? Les mer om hva vi kan gjøre for deg her.

Bytt til moderne vinduer

Vi skifter ut dine gamle vinduer med nye løsninger. Moderne vinduer som har aluminiumsbeslag på utsiden, tåler større ytre påkjenninger fra vær og vind. I tillegg har nyere vinduer bedre isolerende egenskaper. Dette gjør det mulig for deg å ha større vindusareal i din bolig, uten at det går på bekostning av energiforbruket ditt.

Gi boligen et mer moderne uttrykk

Både utvendige dører og vinduer har stor innvirkning på boligens utseende, samt hvordan det føles å oppholde seg innendørs. Før var det utfordrende å beholde gode innetemperaturer dersom store deler av fasaden var vindusareal. I dag er ikke dette lenger et problem, ettersom nyere vinduer har bedre isolerende egenskaper. Dette gjør det også mulig å velge større dører ut mot utearealene dine. Hva med å for eksempel bytte ut terrassedøren med store skyvedører av høy kvalitet?

Vil du bygge på eller pusse opp din bolig? Vi hjelper deg gjerne! Les mer her.

Kontakt oss gjerne


Har du behov for å skifte ut dører eller vinduer i din bolig? Kontakt oss i Thor Steinar Byggtjenester. Vi kommer på befaring og bistår med løsningsforslag og rådgivning, før vi setter opp et tilbud. Her finner du vår kontaktinformasjon.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn