Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Påbygg og oppussing

Etter hvert som livet utvikler seg får man kanskje behov for mer plass hjemme. Da kan det være en god idé å bygge på din bolig, enten i form av utvidelse på samme plan eller ved å bygge på en ny etasje. Dersom du ikke har plass til å utvide boligen, kan en endring av planløsningen også ha stor effekt på boarealet. Våre erfarne tømrere bygger på eller bygger om din bolig i henhold til dine ønsker.

Har du spørsmål eller ønsker befaring? Kontakt oss her.

Bygg på og utvid din bolig

Dersom du ønsker å utvide din bolig kan dette gjøres ved å bygge på i høyden, for eksempel med en ny etasje. Dette kalles et påbygg og krever godkjennelse fra kommunen. Du kan også utvide boarealet med et tilbygg. Da bygger du en ny del til boligen, med utgangspunkt i den eksisterende bygningsmassen. I noen tilfeller vil slike endringer være fritatt fra godkjennelse av kommunen, men det vil være fornuftig å sette seg inn i gjeldende forskrifter eller søke råd hos kommunen.

Vil du også skifte dører og vinduer i din bolig? Les mer her.

Ny og bedre planløsning

Det er ikke alltid det er nødvendig å bygge på for å få en mer romslig bolig. I mange tilfeller holder det å bygge om og endre den eksisterende planløsningen. Eldre boliger har ofte avgrensede planløsninger som gir inntrykk av at boligen er mindre enn den i utgangspunktet er. Vi hjelper deg med å modernisere din bolig, slik at du får større plass og en mer romslig planløsning.

Vi hjelper deg med planleggingen

Ta med tegningene av din bolig til oss, så vi kan begynne planleggingsfasen på vårt kontor. Dersom du ikke har tegningene tilgjengelig kommer vi gjerne til din bolig og foretar en befaring. Her kan vi komme med forslag til løsninger og endringer som møter dine behov. Etter befaringen gir vi deg et tilbud på prosjektet.

Les mer om hvilke tjenester vi tilbyr privatmarkedet her.

Kontakt oss gjerne

Trenger du mer plass og ønsker å bygge på eller bygge om din bolig? Kontakt oss i Thor Steinar Byggtjenester. Vi kommer på befaring og bistår med løsningsforslag og rådgivning, før vi gir et tilbud. Her finner du vår kontaktinformasjon.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn