Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Bygge terrasse, levegg og garasje

Ønsker du deg et trygt sted å oppbevare bilen? Eller en skjermet og tilrettelagt uteplass? Vi kan hjelpe deg med å bygge garasje, terrasse og levegg som dekker dine behov for oppbevaring og oppholdsrom utendørs.

Har du spørsmål eller ønsker befaring? Kontakt oss her.

Hold bilen snøfri med garasje eller carport

Er du lei av å måke snø og skrape is av bilen hver morgen hele vinteren? Eller trenger du ekstra oppbevaringsplass utenfor boligen? Vi bygger garasje eller carport som dekker dine behov. Våre erfarne tømrere kommer på befaring og gir deg et løsningsforslag basert på forholdene på din tomt.

Hvorvidt det lønner seg med garasje eller carport avhenger blant annet av størrelsen på din tomt. Dersom du har en relativt stor tomt kan det være en god løsning å ha garasje med god plass til bilen, samt et ekstra rom til diverse utstyr, som ski, sykkel og verktøy eller lignende. Har du noe mindre plass på tomten holder det kanskje med en enkel carport som holder bilen fri for snø og den verste isen om vinteren.

Oppgrader uteplassen med terrasse og levegg

Våre tømrere bygger solide terrasser og levegger med en rekke funksjonaliteter. Det kan lønne seg å la fagfolk utføre slike byggeprosjekter, for å sørge for at resultatet blir av høy kvalitet. Også her kan vi komme på befaring av din tomt. På befaringen gir vi deg råd til hvordan du kan få mest mulig utbytte av terrassen og leveggen du skal få bygget. Vi kan også gi råd i forhold til hvor du bør plassere leveggen for å skjerme best mulig for sol, støy og innsyn.

Les mer om hvilke tjenester vi tilbyr privatmarkedet her.

Kontakt oss gjerne

Ønsker du å bygge garasje, terrasse eller levegg? Kontakt oss i Thor Steinar Byggtjenester. Vi kommer på befaring og bistår med løsningsforslag og rådgivning, før vi gir et tilbud. Her finner du vår kontaktinformasjon.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn